Logo
zoom

Blato, znoj i suze


Proizvođač: Veble commerce PDFPrintanjeEmail
Prodajna cijena:129,00 kn
Prodajna cijena bez PDV-a:122,86 kn
Iznos PDV-a:6,14 kn
ISBN: 9789532511420
Godina izdanja: 2012.
Uvez: Meki
Broj stranica: 424
Format: 14 x 21
Autor: Bear Grylls

Bear Grylls je uvijek tražio najveću avanturu. Odrastajući na otoku Isle of Wight, otac ga je od malih nogu učio jedriti i planinariti. Kao tinejdžer, pronašao je svoj identitet i smisao kroz alpinizam i borilačke vještine, što je mladog avanturista dovelo do podnožja moćnih Himalaja i vrhunskog majstorskog karate kampa u Japanu.

Nakon povratka kući, upustio se u iscrpljujući trening za pripremu za Selekciju SAS-a 21 britanskih specijalnih snaga - na put koji će ga gurnuti do samih granica fizičke i mentalne izdržljivosti.

Zatim, težak pad kod skoka padobranom u Africi. Bear je slomio svoju kralježnicu na 3 dijela i bilo je upitno hoće li ikada opet hodati. Međutim, samo 18 mjeseci kasnije premašio je sva liječnička očekivanja postavši jednim od najmlađih alpinista koji su osvojili Mont Everest, u dobi od samo 23 godine.

No, to je samo početak njegovih bezbrojnih fantastičnih avantura.

Poznat i cijenjen među milijunima u svijetu, Bear Grylls je preživio na mjestima kamo bi se rijetki usudili poći. Sada, po prvi put, Bear govori svoju životnu priču punu akcije i avanture. Napeta, uzbudljiva i iznenađujuće zanimljiva i zabavna, autobiografija Blato, znoj i suze je odmah nakon izlaska postala bestseler u Velikoj Britaniji. To je obavezno štivo za sve ovisnike o adrenalinu, kao i za one koji vole avanturu iz sigurnosti vlastitog naslonjača.

"Blato, znoj i suze je obavezno štivo za ljubitelje emisija Man vs Wild, ali i za svakoga tko uživa u vrhunskoj avanturi pisanoj u prvom licu." - BOOKLIST

"Ne znam nijednu osobu koja se susrela s toliko prepreka i pobijedila ih, kao što je to učinio Bear Grylls." - general Guthrie, Colonel Commandant SAS

Molimo prijavi se za osvrt.
Copyright © 2014. Veble commerce Sva prava pridržana.