Menu

Cart

Content


Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/veble/public_html/templates/gk_storebox/lib/framework/helper.layout.php on line 142

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/veble/public_html/includes/application.php on line 536
zoom

Tvoja je riječ tvoj čarobni štapić


Proizvođač: Veble commerce PDFPrintanjeEmail
Prodajna cijena:39,00 kn
Prodajna cijena bez PDV-a:37,14 kn
Iznos PDV-a:1,86 kn
ISBN: 9789532511437
Godina izdanja: 2012.
Uvez: Meki
Broj stranica: 64
Format: 11 x 16
Autor: Florence Scovel Shinn
  • Opis

Strah, sumnja, tjeskoba, ljutnja, zlovolja uništavaju stanice tijela, napadaju živčani sustav i uzrokuju bolest i nesreću.

Sreća i zdravlje moraju se zaraditi potpunom kontrolom emocionalne naravi.

Moć pokreće, ali nikad nije pokretana. Kad čovjek ostane miran i bezbrižan, dobrog apetita, osjećajući se zadovoljnim i sretnim i kad su prilike protiv njega, dosegao je nadmoć. Tada ima moć ukoriti vjetrove i valove, kontrolirati okolnosti. Njegova je riječ njegov čarobni štapić i on siguran neuspjeh pretvara u uspjeh.

On zna da je njegova univerzalna potpora beskrajna i sve se njegove potrebe odmah i potpuno manifestiraju na vanjskom planu."

Florence Scovel Shinn godinama je poučavala metafizičku znanost u New Yorku. Njezine se knjige u velikim nakladama prodaju u cijelom svijetu. Tajna njezina uspjeha je u tome što je uvijek imala neusiljen pristup - bila je pristupačna, srdačna i duhovita, govorila je jezikom bliskim širokim masama. Zbog toga je privlačila tisuće ljudi koji duhovnu poruku ne bi prihvatili da se služila tradicionalnim i formalnim stilom, ljudi, čije zanimanje ne bi pobudila uobičajena literatura iz područja metafizike.

Molimo prijavi se za osvrt.

Veble commerce

 
Kraljevićeva 5, 10000 Zagreb
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
01/2332-486

.

Knjižara Veble

 
Vlaška 7, 10000 Zagreb
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
01/4818-820
 
 

Log In or Register